Rólunk

Az ABT ROLL KFT. nyíregyházi székhellyel alakult - Magyarországon.

A KFT. működése belföldi értékesítésre, ezen belül is kiskereskedelmünk Észak - Kelet Magyarország területére, viszonteladói hálózatunk pedig az ország összes régiójára kiterjed.

Termékeink vásárlásánál közvetlen gyártói beszerzésre törekszünk, az import anyagok beszerzését elsősorban vezérképviseleteken keresztül bonyolítjuk, pl. Olaszország, Ausztria, Anglia, Német-, Lengyel- és Csehország különböző területeiről.
Az import beszállítói háttér segítségével biztosítjuk Cégünk és viszonteladóink versenyképességét a hazai piacon mind az árak, mind a minőségi termékek területén.

Vevőink igényeit a rendelkezésünkre álló mintegy 450 m2 raktárból és kb. 150 m2 üzletházból közvetlen bolti eladással, egyéb megrendeléseket helyszíni kiszállítással teljesítjük.

Széles körben, garantált árakkal forgalmazunk minőségi- és középkategóriás csapágyakat, ipari- és mezőgazdasági gépalkatrészeket, hajtástechnikai termékeket, kötőelemeket, karbantartási anyagokat, gépi- és kéziszerszámokat, valamint gépeket, munkavédelmi eszközöket.
 

Az ABT ROLL KFT. 2002-ben kiépítette, és működteti az ISO szabvány legújabb Minőségirányítási rendszerét az MSZ EN ISO 9001:2009-et.

E rendszer bevezetésének értelmében alapvető célunk olyan kereskedelmi szolgáltatást nyújtani, amely kölcsönös bizalomra épül a Kft. dolgozói és vevői között.

Vevőink kiszolgálásának magas színvonalát szolgáltatási tevékenységünk gondos megtervezése, a munkatársak szakmai hozzáértése, a szükséges feltételek és információk, a végrehajtás alapossága és tisztessége garantálja.

4405 Nyíregyháza, Debreceni út 148.

(42) 450-146, (42) 450-004

info@abtroll.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 49 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 49 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz